| Modelis | PAL-Pâtissier |
|---|---|
| Kataloga Nr. | 4508 |
| Skala | Brix Baume (cukurs) Temperatūra |
| Mērīšanas diapazons | Brix: 0.0 līdz 85.0 % Baume (cukurs): 0 līdz 45o Temperatūra: 9.0 līdz 99.9oC |
| Izšķirtspēja | Brix: 0.1% Baume (cukurs): 1o Temperatūra: 0.1oC |
| Mērīšanas precizitāte | Brix: ±0.2 % Baume (cukurs): ±1o Temperatūra : ±1oC |
| Temperatūras kompensācijas diapazons | 10 tlīdz 100o (tikai brix)C (Automātiska temperatūras kompensācija) |
| Apkārtējās vides temperatūra | 10 tlīdz 40oC |
| Parauga tilpums | 0.3 ml |
| Mērījuma laiks | 3 sekundes |
| Barošana | 2 × AAA baterijas |
| Starptautiskā aizsardzības klase | IP65 |
| Izmēri | 55 × 31 × 109 mm |
| Svars | 100 g |
NEW PAL Series, PAL-Pâtissier debut for pâtissiers. PAL-Pâtissier has dual scale of Brix and Baume, this is ideal refractometer for cooking sweets. Wide range of 0.0-85.0 Brix can be measured.


