Modelis | PAL-Pâtissier |
---|---|
Kataloga Nr. | 4508 |
Skala | Brix Baume (cukurs) Temperatūra |
Mērīšanas diapazons | Brix: 0.0 līdz 85.0 % Baume (cukurs): 0 līdz 45o Temperatūra: 9.0 līdz 99.9oC |
Izšķirtspēja | Brix: 0.1% Baume (cukurs): 1o Temperatūra: 0.1oC |
Mērīšanas precizitāte | Brix: ±0.2 % Baume (cukurs): ±1o Temperatūra : ±1oC |
Temperatūras kompensācijas diapazons | 10 tlīdz 100o (tikai brix)C (Automātiska temperatūras kompensācija) |
Apkārtējās vides temperatūra | 10 tlīdz 40oC |
Parauga tilpums | 0.3 ml |
Mērījuma laiks | 3 sekundes |
Barošana | 2 × AAA baterijas |
Starptautiskā aizsardzības klase | IP65 |
Izmēri | 55 × 31 × 109 mm |
Svars | 100 g |
NEW PAL Series, PAL-Pâtissier debut for pâtissiers. PAL-Pâtissier has dual scale of Brix and Baume, this is ideal refractometer for cooking sweets. Wide range of 0.0-85.0 Brix can be measured.