Kompakts un viegli pārnēsājams Kalibrācija ar ūdeni Darbināms ar baterijām Digitāls ekrāns Automātiska temperatūras kompensācija Augstas temperatūras paraugiem Ārējās gaismas ietekmes funkcija
PAL-Pâtissier
Modelis PAL-Pâtissier
Kataloga Nr. 4508
Skala Brix
Baume (cukurs)
Temperatūra
Mērīšanas diapazons Brix: 0.0 līdz 85.0 %
Baume (cukurs): 0 līdz 45o
Temperatūra: 9.0 līdz 99.9oC
Izšķirtspēja Brix: 0.1%
Baume (cukurs): 1o
Temperatūra: 0.1oC
Mērīšanas precizitāte Brix: ±0.2 %
Baume (cukurs): ±1o
Temperatūra : ±1oC
Temperatūras kompensācijas diapazons 10 tlīdz 100o (tikai brix)C
(Automātiska temperatūras kompensācija)
Apkārtējās vides temperatūra 10 tlīdz 40oC
Parauga tilpums 0.3 ml
Mērījuma laiks 3 sekundes
Barošana 2 × AAA baterijas
Starptautiskā aizsardzības klase IP65
Izmēri 55 × 31 × 109 mm
Svars 100 g

NEW PAL Series, PAL-Pâtissier debut for pâtissiers. PAL-Pâtissier has dual scale of Brix and Baume, this is ideal refractometer for cooking sweets. Wide range of 0.0-85.0 Brix can be measured.